Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، تیم ملی آمریکا را برای اینکه بهتر بشناسیم کافی است برخی بازیکنان مشهور این تیم را فهرست کنیم؛ کریستین پولیسیک که جزو خریدهای گران‌قیمت سال‌های اخیر چلسی از دورتموند بوده، سرجینیو دست، مدافع راست بارسلونا که با آمدن دنی آلوز موقعیتش در این تیم به خطر افتاده و مک‌کنی که در خط هافبک یوونتوس بازی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ۳‌ستاره با بازیکنان ما خیلی فاصله زیادی ندارند. دست یک مدافع راست خیلی معمولی و کمی خشن است، مک‌کنی در حد بالایی فوتبال بازی نمی‌کند ولی پولیسیک واقعا بازیکن خوبی است و فوتبالی جذاب و تماشاگرپسند ارائه می‌دهد.

او محبوب‌ترین بازیکن ایالات متحده است و پیراهن‌هایش از پیراهن رونالدو و مسی هم بیشتر به فروش رفته. پولیسیک ۲۳‌ساله ۱۰۵‌بازی برای چلسی انجام داده و ۲۳‌گل برای آبی‌های لندن به ثمر رسانده است. او با چلسی قهرمان لیگ‌قهرمانان، سوپرلیگ اروپا و جام باشگاه‌های جهان شده است. او روی هم رفته ۲۳۲‌بازی باشگاهی برای چلسی و دورتموند انجام داده و ۴۲‌گل به ثمر رسانده است. او ۴۸‌بازی هم برای تیم ملی بزرگسالان آمریکا انجام داده و ۲۱‌گل ملی هم در کارنامه دارد. او ۴۴‌بازی هم در رده‌های پایه برای آمریکا انجام داده و ۲۲‌گل به ثمر رسانده است. او در چلسی و تیم ملی آمریکا پیراهن شماره ۱۰‌را بر تن دارد و بدون شک خطرناک‌ترین بازیکن تیم ملی آمریکا به‌حساب می‌آید.

آمریکا جدا از بازیکنانی که ما می‌شناسیم، بازیکنان گمنام‌تری را در تیم‌های بزرگ دارد. زک استیون، دروازه‌بان ۲۷ساله این تیم با ۲۹بازی ملی عضو تیم منچسترسیتی است. در خط دفاعی انتونی رابینسن را در فولام دارد و چند بازیکن گمنام در بواویشتا، تروا، رنجرز، تنریف و بیله‌فلد. آمریکایی‌ها یک‌پدیده هم دارند به نام تایلر آدامز که در لایپزیش بازی می‌کند، یونس مصاح بازیکن والنسیا و جانلوکا بوسیو که ایتالیایی‌الاصل و عضو تیم ونتزیا است. ریکاردو پپی از آگزبورگ، جووانی رینا که ۲‌سال پیش پدیده دورتموند بود و هنوز در همان سطح باقی مانده و پیشرفت بیشتری نکرده و یک بازیکن سرشناس‌تر به نام تیموتی وه‌آ که پسر ژرژ وه‌آی بزرگ و رئیس‌جمهور کنونی کشور لیبریا است در خط حمله این تیم بازی می‌کنند. بقیه بازیکنان از لیگ حرفه‌ای آمریکا به تیم ملی دعوت شده‌اند.

آمریکا در دور انتخابی جام جهانی تنها ۳‌امتیاز کمتر از کانادا و مکزیک که سهمیه‌های اول و دوم کونکاکاف را در جام جهانی اشغال کردند، کسب کرد و اگر در بازی آخر کاستاریکا را می‌برد، هم‌امتیاز با این دوتیم می‌شد و اگر ۳بر صفر کاستاریکا را برده بود، با تفاضل گل بهتر نسبت به کانادا در صدر قرار می‌گرفت. به همین اندازه، فاصله این تیم با کاستاریکای رده چهارمی که با نیوزیلند به پلی‌آف رفته، کم و تنها ۳‌امتیاز بود.

مربیگری این تیم از سال۲۰۱۸ به این‌سو بر عهده گرگ برهالتر، بازیکن سابق تیم ملی آمریکا و مونیخ ۱۸۶۰ است. یک چهره آشنا هم در کادر فنی این تیم دیده می‌شود. الکساندر نوری به‌تازگی به‌عنوان دستیار دوم به کادرفنی تیم ملی آمریکا اضافه شده. نمی‌دانیم آیا او از تیم ملی ما شناختی دارد یا نه چون چندبار از پرسپولیس و تیم ملی پیشنهاد داشت اما معامله‌اش نشد. او در تیم‌هایی مثل وردربرمن، هرتابرلین، اینگول‌استات و تیم یونانی کاوالا سابقه سرمربیگری یا دستیاری دارد.

آمریکا ۱۱بار در جام جهانی حاضر بوده که نخستین آن در سال۱۹۳۰ و همان دوره اول بود و چون تیم‌های کمی در رقابت‌های آن دوره شرکت کرده بودند، آمریکا سوم شد. آمریکایی‌ها در جام جهانی۱۹۵۰همین انگلیس را یک بر صفر بردند. بهترین عملکرد بعدی آمریکا در ادوار جام جهانی به سال۲۰۰۲برمی‌گردد که جام جهانی عجیبی بود و کره‌جنوبی و ترکیه تا مراحل بالا پیش رفتند و خود همین آمریکا هم تا یک‌چهارم بالا رفت و در نهایت هشتم شد. در مجموع در ۳۳بازی در ادوار مختلف جام جانی، ۸برد، ۶تساوی و ۱۹باخت برای این تیم به‌دست آمده، ۳۷گل زده و ۶۲گل خورده. آمریکایی‌ها از سال۱۹۹۴که میزبان جام جهانی بودند، تنها در دوره قبلی یعنی سال۲۰۱۸جواز حضور در جام جهانی را به‌دست نیاوردند و در بقیه دوره‌ها حاضر بودند. آمریکایی‌ها سال۲۰۲۶هم قطعا به جام جهانی راه می‌یابند چون در این دوره با کانادا و مکزیک به‌طور مشترک میزبان خواهند بود.

کد خبر 667487 برچسب‌ها تیم ملی فوتبال ایران خبر مهم ایران و آمریکا جام جهانی قطر ۲۰۲۲

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران خبر مهم ایران و آمریکا جام جهانی قطر ۲۰۲۲ تیم ملی آمریکا جام جهانی انجام داده آمریکایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۰۵۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند

به گزارش "ورزش سه"، سیامک ویسی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره تغییراتی که قرار است در راس کادرفنی تیم ملی بسکتبال ایران ایجاد شود، توضیح داد: قبل از اینکه جواب این سوال را بدهم، باید اینگونه به موضوع نگاه کنیم که یک‌سری قوانین بازی در تیم ملی ایران ایجاد شده که به مرور زمان ایجاد می‌شود، حالا بازیکن‌های نسل قدیمی‌تر ما در حال خداحافظی و در سن بازنشستگی هستند که در نتیجه آن، یک نسل جوان‌تر جایگزین می‌شوند.

او ادامه داد: اکنون که نسل جوان‌تر ما می‌خواهد کار کند، به نظر من باید دنبال این باشیم که سبک بسکتبال بازی کردن خود را انتخاب کنیم. اینکه ما فقط دنبال این باشیم دو سه سرمربی عوض کنیم عملا نمی‌تواند بازدهی داشته باشد. از نظر من وجود دمیر یا هر مربی خارجی دیگر اتفاق بدی نیست، اما باید ببینیم از حضور او چه چیزی می‌خواهیم و دنبال چه سبکی از بسکتبال هستیم.

کارشناس بسکتبال ایران با تاکید بر اینکه باید سبک بسکتبال بازی کردن تیم ایران تغییر کند، اظهار کرد: سال‌های گذشته که ما حامد حدادی را داشتیم، تیم ما خیلی وابسته به بازیکن بلند و شخص خود حدادی بود. حالا در نبود ایشان، با توجه به تغییر نسل تیم ملی و وجود بازیکنان کوتاه قامت‌تر البته مستعدتر، ما باید سبک بازی جدیدی را برای تیم ملی خود پیدا کنیم. وقتی این‌کار را کنیم، آن زمان می‌توانیم هم مربی خوبی انتخاب کنیم و هم زمان بدهیم که کار کند.

ویسی تصریح کرد: دو نکته مهم وجود دارد که باید به آن‌ها توجه کرد، هرچند که وقتی کمیته فنی تشکیل جلسه می‌دهد، قطعا به این نکات هم توجه کرده‌اند. نکته نخست اینکه ما چه بازیکنایی در اختیار داریم و آن مربی که می‌آید چه نوع سبک بازی دارد. نکته دوم هم اینکه مربی انتخاب شده باید اهداف فدراسیون را دنبال کند و از نظر من قطعا تیم ملی ما با تغییر نسل روبه‌رو است. قطعا مشکلات زیاد خواهد بود و اگر بخواهیم همانطور که ۵ تا ۱۰ سال پیش بازی می‌کردیم پیش برویم، با مشکل روبه‌رو می‌شویم. باید حتما زمان بگذاریم و آن مسائلی که هست را با گذشت زمان حل کنیم، چرا که گذر زمان خیلی مسائل را روشن می‌کند.

کارشناس بسکتبال ایران، در واکنش به تغییرات زیاد سرمربی تیم ملی طی دو سال گذشته، اظهار کرد: یک‌سری انتقادها نسبت به کاری که فدراسیون انجام می‌دهد همیشه وجود دارد. وقتی انتقادات هست قبل از شروع کارها ما باید برنامه‌ریزی مناسبی کنیم و بگوییم که از کجا به کجا می‌رویم. بی‌شک انتقادات زیاد خواهد بود، اما یک‌سری از آن‌ها سازنده است و یک‌سری هم خیلی منطقی نیست. وقتی ما وارد کار می‌شویم اگر برنامه‌ریزی درست باشد انتقادی هم باشد از مثبت‌ها استفاده می‌کنیم و اگر هم غیر منطقی باشد آن‌ها را کنار می‌گذاریم. الان نسبت به یک‌سری انتخاب‌های فدراسیون انتقاد وجود دارد که قطعا شاید دلیل آن وجود ضعف برنامه‌ریزی باشد.

ویسی در پاسخ به این سوال که آیا با مربی خارجی برای تیم ملی موافق است یا مربی داخلی، توضیح داد: این اعتقاد شخصی من است که مربی خارجی اگر بیاید و کسی باشد که نه فقط به تیم ملی بلکه به کل بسکتبال ما کمک کند، از او استقبال می‌شود. یک موضوع دیگر هم که خیلی به آن اعتقاد دارم، این است که آیا بسکتبال ما در سایر جهات هم پیشرفت کرده است یا نه؟ پیشرفت بسکتبال را فقط نتیجه می‌بینیم؟ ما اگر دنبال پیشرفت هستیم بسکتبال ما در همه موارد باید رشد کند. به‌عنوان مثال ما باید در بخش داوری، مربیان، بازیکنان، سخت افزار، امکانات و ... پیشرفت کنیم که به جمیع آن‌ها پیشرفت می‌گویند.

او در پایان تاکید کرد: به نظر من خیلی بهایی به مربیان در رده بزرگسالان داده نشد. اگر مربیان خود را پیشرفت ندهیم نمی‌توانیم مدعی شویم که پیشرفت کرده‌ایم. از نظر من در این شرایط مربی ایرانی می‌توانست بیشتر کمک کند. البته حضور مربی خارجی را هم اتفاق بدی نمی‌دانم، باید بیاید و به او زمان بدهیم. اینکه صرفا به نتیجه فکر و اکتفا کنیم رفتار درستی نیست. در کل اما من احساس می‌کنم که در شرایط فعلی مربی داخلی مناسب باشد. 

دیگر خبرها

  • معرفی 10 اپلیکیشن محبوب ایرانی که باید روی گوشی‌ آیفون نصب کنید
  • عبور از دیوار چین: ستاره چینی برابر نوشاد زانو زد
  • کرواتها ایرانی هستند نه خارجی! (عکس)
  • پیروزی پرگل فاینورد در حضور یک نیمه‌ای جهانبخش
  • پاسخ بی‌رحمانه کین به هالند: بچه لوس و ننر!‏
  • وداع تیلور از تشک کشتی؟ حریف یزدانی مربی می‌شود
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند
  • ۱۰ گلزن فعال تاریخ لیگ قهرمانان
  • بررسی شرایط تیروکمان برای ورود به المپیک/ رکورد خوب، شرایط سخت
  • پیروزی النصر با هت‌تریک رونالدو